T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SEYDİŞEHİR - Cumhuriyet İlkokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ

       Hedeflenen başarının sağlanmasında Okul-Veli-Öğrenci işbirliğinin önemi düşünülerek eğitim-öğretim çalışmalarının her aşamasında velilerimiz ile ortak çalışmalar yürütülmektedir.

      Eğitim-öğretim yılı başında her sınıf düzeyindeki velilerimiz ile "Eğitim Hedefleri" konulu toplantılar düzenlenir ve tüm velilerimiz ders grubu öğretmenlerimiz ile tanışır.

      Öğrencilerin akademik başarıları, derse katılımı, hazırlığı ve davranışları konusunda velilerimiz dönem ortalarında verilen "Ara Karne" ile bilgilendirilir. Ara karne sonrasında yine her dönemde bir kez olmak üzere yılda 2 kez velilerimizin sınıf öğretmenleri ile paylaşımda bulunabilecekleri "Genel Veli Toplantısı" yapılır.

       Dönem sonlarında sınıf öğretmeni, öğrenci ve velinin katılımı ile öğrencinin gelişimi ve yeni hedefleri konusunda bireysel toplantılar düzenlenir.

      Müdür Yardımcısı, Sınıf rehber öğretmenleri ile ikinci dönem başında karne değerlendirmesine göre başarısı desteklenmesi gereken öğrenci velilerimiz ile bireysel toplantılar yapılır. Bu toplantılarda alınması gereken önlemler veli ve öğrencilerle paylaşılır.

      Dönem sonlarında her sınıf düzeyinde ayrı ayrı velilerimizin  Okul Yönetimi ile dönemin değerlendirilmesini içeren "Genel Değerlendirme Toplantıları" düzenlenir.

       Tüm velilerimizin, öğrencilerimizin özenle hazırladıkları performans sunumlarına katılmaları beklenir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.11.2012 - Güncelleme: 09.11.2023 09:13 - Görüntülenme: 9694
  Beğen | 1  kişi beğendi